Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » A világos színű Betta nősténye...

VallerVircsike kérdése:

A világos színű Betta nőstényen hogyan veszem észre, ha készen áll a párosodásra?

Figyelt kérdés
Van egy fehér színű nőstény Bettám, de rajta nem fog látszani, ha készen áll. Honnan fogom észrevenni?

2017. aug. 10. 18:58
 1/7 kisviragufüzike válasza:
14%
Miért akarsz betta nősténnyel párosodni? Szerintem ha srác vagy, akkor kezdd inkább a lányokkal, amíg nem késő.
2017. aug. 10. 19:11
 2/7 kisviragufüzike válasza:
29%
Sőt vigyázz, mert ez valami sziámi harcos hal, még a végén megtámad miközben párzol vele..
2017. aug. 10. 19:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ide tartozó válaszokat... -.-
2017. aug. 10. 20:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Legelőször is megvárod ameddig ivarérett lesz. Addig is rengeteg időd van, megfelelő kondiba hozni őket és szakkönyveket olvasni ezzel kapcsolatban. Még, ha ivarérett is, és ikrás is lesz közel sem biztos, hogy el fogják egymást fogadni a hímmel.

Nem értem, miért kell őket szaporítani, pláne felelőtlenül és hozzáértés nélkül. Ennek a végeredménye az állatok szenvedése lesz, mert a megfelelő körülményeket nem fogod tudni biztosítani.

Mi értelme, van a betta szaporításának, ha túlszaporított beteg egyedeket hozol létre. Vagy ha fel sem tudod nevelni a kicsiket.

Mit kezdesz, ha valami csoda folytán felnőnek, hova teszel, 40 db 30 literes akváriumot.

Vagy az állatkereskedés beveszi őket, vagy nem. Amit kapsz a kifejlett egyedért, nem fedezi a rájuk költött pénz negyedét sem.

A halak is állatok, akikről felelősséggel gondoskodni kell, a betta esetén 3-5 évig.

2017. aug. 11. 15:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Szeretem, amikor az emberek összekeverik a dolgokat. :) Egy szimpla kérdésből, amit eddig nem tudtam (mert nem volt még dolgom világos színű Betta nősténnyel, de egyébként már 2,5 éve tenyésztem a Bettákat és van vevőm, mellesleg tudom őket hova rakni) ekkora ügyet csinálni, akkor az ilyenek inkább hanyagoljanak! :) Mindenesetre köszönöm a használható információkat! ;)
2017. aug. 11. 17:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha ennyi ideje "tenyésztenéd", nagyon jól tudnád honnan vedd észre ha párosodni kész a hal, nem ide járnál kérdezősködni, alapvető dolgokat, amit ránézésre tapasztalattal meg lehet állapítani.

"akkor az ilyenek inkább hanyagoljanak! :)"

Hát.... gondolkozz el kérlek, eddig miért nem kaptál normális választ :)

2017. aug. 11. 20:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem vita téma, de nyugodtan lehet oltogatni a másikat... Én inkább megkérdezem, ha nem vagyok biztos valamiben, minthogy valamit elrontsak és kárt tegyek a halaimban. :)
2017. aug. 12. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!