Lehetetlen megoldani?
Kicsi akváriumot szeretnék, dekoratívat. Az első elképzelésem az volt, hogy veszek egy 20 literes gömbakváriumocskát, az aljára teszek valami szép színes kavicsot, az akvárium közepére 1 díszt, mondjuk 1 várromot, amiben a halacskám elbújhatna vagy 1 kicsi hajóroncsot és mondjuk 1 növényt. Hát elkezdtem utána olvasni és rájöttem, hogy a gömbakvárium rettenetesen rossz 5let mert gyönyörű és itt meg is áll a dolog. Azt írták többen is, hogy állatkínzás. Aztán mindenhol tippeket írtak hogy hogyan készítsenek az emberek hatalmas akváriumokat.
Nincs megoldás arra, hogy hogyan tudnék csinálni 1 olyan akváriumot ahol 2 díszes halacska eléldegél, nem zavarna engem a zúgás és a fény viszont mégis kényelmes a halaknak és díszíti a szobát?
Köszi a válaszokat :)
Utolsó megmondod hogy mi a rossz a hajóroncsban vagy a kincsesládában?
Köszönöm a tippeket elolvasok majd pár könyvet:)
Mi a rossz?
Szerinted mennyire természetes környezet egy halnak a hajóroncs és a csontváz?
Csinálj neki szép, hozzáillő akváriumot ne egy giccses förmedvényt.
köszönöm utolsó hogy megvédtél:) igen szeretnék 1 kis tengert a szobámba ezért akartam "giccses dolgokat" belepakolni de azét kérdeztem először mert nem szerettem volna úgy halakat vállalni hogy tudtom nélkül ártok nekik. amúgy ebbe még bele sem gondoltam hogy milyen lehet halként 1 hajóroncs körül úszkálni egész életemben dehát szegény szerencsétlen sosem látott mást csak kavicsot és pár zöld növényt (ami az enyémben is lenne)mert egész életében 1 kicsi akváriumban élt. Olyan megviselő dolog 1 hajóroncs:S?
És légyszi ne hurrogj le megint, a segítségedet kértem és nem azt hogy durva módon kioktass:S. még egyszer köszönöm mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!