Timtam kérdése:
Az aranysügér mennyire toleráns hal? Könnyen tenyészthető?
Figyelt kérdés
2017. máj. 18. 17:29
1/12 anonim válasza:
Mivel mennyire toleráns? Ha jók a feltételek akkor szaporodnak folyamatosan.
2/12 anonim válasza:
Könnyű tartani, ha erre gondolsz.
Ha a feltételek adottak, a halak jó kondiban vannak, akkor szaporodnak.
Az anyahal kelti ki az ikrákat, majd "nevelgeti" is őket. Ha van elég jó minőségű ennivaló az ikrákat nem eszik meg.
3/12 anonim válasza:
nevelgeti az ikrákat ? nem eszi meg ha van jó kaja ? DDDD
te se tartottál még szájköltő sügéreket 62% os xDDD
4/12 anonim válasza:
az anyahal kelti kiaz ikrákat xDDDd akkor hím se kell nem?
5/12 anonim válasza:
:/
Nem volt kérdés a szaporodás módja, de úgy látszik nem mindenkinek egyértelmű, tehát, kell hozzá hím.
Az ikrákat a megtermékenyítés után a nőstény a szájában kelti ki, a hím a territóriumot őrzi. Az az, őrzi a területet, tudod ameddig a nőstény nevelget. Ha megfelelő az ennivaló, az ivadékokat sem eszik meg. Tudod halacska éhes, ham ham.
6/12 anonim válasza:
De ha te másképp tudod, mint én, nyugodtan válaszolhatsz is a kérdésre, mert ezt még nem tetted meg. Biztos hasznosabb választ tudnál adni az enyémnél, hisz jót nevettél az én válaszomon.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2017. máj. 18. 23:31
8/12 A kérdező kommentje:
a tolerancia a hasonló méretű halakról szólt,igaz ezt nem fejtettem ki bővebben de sejthető volt mégis a kérdésből:D
2017. máj. 18. 23:32
9/12 Salx Narval válasza:
Ha hasonló méretű sügérekkel tartod valószínűleg ő lesz az aki menekülni fog de még ilyen környezetben is képes szaporodni és a szaporulatot megvédeni, ehhez persze sok barlang kell és azért ha lehet ne indigó sügérrel társítsd. Talán a legbékésebb Malawi sügérféle a hímek is elviselik egymást ideális környezet, a civakodásuk, kergetőzésük teljesen ártalmatlan. Az enyémek társas akváriumba rendszeresen ikráznak 8-12 szokott életben maradni és felnőni. A többiek sem vadásznak rájuk konkrétan, amúgy kicsik is ügyesek jól bújnak és menekülnek, persze csak ha van hová ezt viszont neked kell biztosítani.
10/12 Salx Narval válasza:
Elnézést a neonsügérre vonatkozott a tiltás, nem a jóval békésebb indigóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!