Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Fehér dudor a hal tarkóján,...

Fehér dudor a hal tarkóján, lehet mechanikai sérülés is?

Figyelt kérdés
Ma vettem észre hogy a legnagyobb és az egyik legéletrevalóbb hím plattim tarkóján az egyik oldalon van egy kb lencse méretű épphogy csak észre vehető dudor, ami kissé fakóbb mint a hal színe (citromsárga a hal narancs farokkal, így a folt a tarkón fakóbb sárga). Nem igazán tudtam beazonosítani ha betegség lenne, semmi más tünetet nem látok se rajta se a többieken. Azon gondolkozok hogy lehet-e mechanikai sérülés, ugyanis ma ültettem az akváriumban, és lehet akkor történt valami.

2017. máj. 2. 21:46
 1/3 anonim ***** válasza:
fényképezd le, akár az is lehet.
2017. máj. 3. 10:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Lefényképezni nem tudom sajnos mert a hal mozgása olyan gyors hogy még nekem is nehezemre esett hogy jobban megnézzem, viszont ahogy eltelt két nap látom hogy tűnik el szóval valószínűleg tényleg mechanikai sérülés volt, továbbra sincs változás senki viselkedésében.
2017. máj. 4. 19:05
 3/3 anonim ***** válasza:
akkor no para
2017. máj. 5. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!