Olyan akváriumban, amiben előzőleg hörcsög lakott tartható újra hal?
Figyelt kérdés
Régen halaztam, majd miután abbahagytam ezt a hobbim, a nagy akváriumot terráriummá alakítottam át, amiben évekig hörcsög lakott. Miután elpusztult a közelmúltban, elgondolkoztam rajta hogy használható-e ismét akvarisztika célokra az akvárium?2017. ápr. 23. 20:21
3/6 anonim válasza:
de előtte az elpusztult hörcsögöt vedd ki
4/6 anonim válasza:
Azért biztos, ami biztos, előbb ellenőrizni kell, hogy nem szivárog-e. Tedd olyan helyre, ahol az esetleges szivárgó víz ne tesz kárt, töltsd fel vízzel és pár nap után ellenőrizd az összes ragasztási élt, nincs-e szivárgás.
5/6 anonim válasza:
de ha szivárog, bármelyik mezei üveges tudja korrigálni a dolgot, jóval olcsóbban, mint ha újat vennél
6/6 anonim válasza:
Nem, mer a halak hörcsi szagot fognak utána érezni, és azt tátikázzák majd, hogy "hú, itt nem a mi fajunk vót, fúj, de büdi van, há itt hörcsi vót, ez nem jó nékünk, itt nem Oszkárunk... izé... nem úszkálunk, ombudsmanhoz fordulunk. Majd ha Harcsa Veronika fog szólni az akváriumi hangszórón és hárekristófra kiszellőzött a hörcsi szag, akkó leszünk hajlandóak úszkányi megint, addig csak bámulunk bambán a gazdira, oszt' jóóó megnézheti magát!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!