Kingyo sukui? Milyen féle halakkal? Lenne rá igény a tiszántúlon? (Hajdú Bihar, itt lenne a legtöbbet a vásárokon)?
Honnan tudnèk ehez meritőhálót szerezni.
Találtam egy oldat.De fizetèsnèl azt írja megjegyzésben hogy
Valami GBP kell inkább fizetni?Ezt nem èrtem akkor mennyibe kerül is? [link]
Össze vannak rakva aranyhalak és hasonló halak mint az aranyhal egy sekély vizű edénybe. A játék lényege, hogy ki kell fogni az aranyhalakat. A gbp az Angol font rövidítése.
Hogy igény lenne e rá azt nem tudom, de én személy szerint nem játszanék vele. Az meg a másik kérdés, hogy egyáltalán a magyar törvények engednék e, hogy legálisan vásárokon legyen ilyen.
Igazi halakkal állatkínzás, főleg hogy egy 30 centisre növő aranyhal kerülne olyan emberekhez akik beteszik egy üveg vízbe. Mű halakkal meg nem hiszem hogy bárkit is érdekelne.
Hálót bármilyen kisállatkereskedésben lehet kapni.
Japán hülyeség, naná hogy igazi halak. Én bízok benne, hogy törvény tiltja!!!
Egy kis vidi: [link]
Van magyar verziója, mikor fa halakat kell kipecázni.
Élő halakkal ez valószínűleg több százezres bírságot von maga után, visszaesőként simán pár hónap börtönbüntetés 1-2 évre felfüggesztve.
Élő hallal sehogy ne kezdj neki! Egyrészről mert állatkínzás, másrészről meg nem győznéd pótolni az elpusztult halakat. Az aranyhal a tartási körülményeire igen kényes. Nem bírná szűrés nélkül sokáig, nagyon stresszelne megbetegedne és vinné az egész állományt.
Másrészről ilyen "produkcióval" meg sem engednék hogy a vásárra betedd a lábad, ha meg mégis és feljelentenek a bírságot nem győznéd kifizetni.
Japánokról ne vegyél példát, ami náluk lehet, közel sem biztos hogy nálunk is elfogadott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!