Ilyet lehet adni a díszhalaknak enni? (Guppy, Xifo, Black Molly, Díszmárna). Többi lent------->!
Van egy nagy hordónk kint az udvaron, és tele van eső vizzel, már vagy egy fél éve ottvan, és láttam jogy vannak benne szúnyog lárvák, tubidfex-ek (Nagyon vékony,piros színű kuakacféleség).És azokat lehet adni a halaknak enni?Vagy nem ajánlott adni abbol, mert lehetséges hogy valamilyen baktériumok vannak benne?
És semmi permet vagy ilyesmi nincs a vizbe, csak abból szoktuk locsolni a kerti virágokat ,abbol a vizböl.
Lehet nekik persze, nekik is szükségük van élő kajára, nem csak a műkajákra...
Én is szoktam nekik hozni és eddig nem volt nekik semmi bajuk, csak gyorsabban nőnek tőle a kicsik :)
De a fertőzés az bármikor fennáll...
Nagy valószínűséggel a vörös szúnyoglárváról beszélsz.
Kiváló eleség, az enyéim valósággal bolondultak érte.
Nagyon szeretik.
Csak arra vigyázz, hogy a vizet - amiben vannak ezek a szúnyoglárvák - oda ne add nekik. Minden esetben le kell szűrni a vizet (tökéletesen alkalmas erre a célra egy teaszűrő).
Arra is vigyázz, hogy csak annyit adj belőlük, amennyit azonnal elfogyasztanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!