Vajon menthető még?
Üdv mindenkinek,
A hétvégén beújítottam egy tisztességes méretű (120x65x65) akváriumot. Használtan vettem, tengeri aksiként tele irdatlan lerakódásokkal, de nem is ez a lényeg. A furgonból kirakodás alatt ahogy húztuk ki, lecsúszott a kartonpapírról, és a plató végi csúszásgátlón, nagy ropogás közepette lemorzsolódott a jobb oldalán mindkét sarka (front és hátoldali üvegből) de nagyon csúnyán. Ha azt mondom, hogy sikítófrászt kaptam, nagyon enyhén fogalmazok. Kérdés: Tisztes mennyiségű ragasztóval biztonságossá tehető, vagy időzített bomba, és max terráriumnak jó ezentúl. Szeretnék mindent megtenni érte, mert hosszan vadásztam rá. Üvegvastagsága 10mm, hátterében beépített szűrő, elég masszív cucc. A dekorléceket lekaptam róla, az üvegmorzsalékot kitisztítottam a sarkokból, jelenleg víztartó, további repedéseket nem látok, de, ha ez eldurran, akkor lesz ám cunami. Alább a képek magukért beszélnek.
Nem hiszem,hogy van olyan hely ahol megtudnák csinálni.Vagy van ilyen ? :D
(Tudtommal akváriumot nem javítanak xD)
Nem tudom mit tudsz vele kezdeni.Én a magam ügyetlenségével hozzá sem mernék nyúlni.
Ez sajnos tényleg időzített bomba. Alul a legnagyobb a nyomás, és maga az üvegfelület 10 mm helyett 2 mm-en ragad.
Szeretnék valami biztatót mondani, de nem merek.
Üvegesnek kéne megmutatni ezeket a képeket.
Nem javasolnám a kisérletezést mert a kár amit okozhat az több mint az akvárium értéke. Az üveges valószínűleg nem fogja megjavítani mert könnyebb egy másikat készíteni.
Nagyon sajnálom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!