Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Hogyan kell áttenni a halakat...

Hogyan kell áttenni a halakat hálóval egy másik helyre?

Figyelt kérdés
Volt egyszer hogy csak simán megmerítettem a halat félkézzel és átakartam rakni egy másik akváriumba. A hal beakadt és majdnem elpusztult, de mai napig nincs semmi baja:D hogyan kell őket szakszerűen átrakni?
2010. máj. 11. 20:52
 1/3 anonim válasza:
Lehet kézzel is a nagyobb halakat csak vigyázz nehogy megnyomd őket. Ez főleg akkor jó ha olyan halad van amelyiknek az úszói mindig beleakad a hálóba. Amúgy nincs szabály h h merd a halat a hálóba... egyszerűen fogd meg a hálót és ügyeskedj:D lehetőleg lassú mozdulatokkal finoman. Nem kergetjük halálba a halat a hálóval aztán nyomjuk neki az üvegnek...!!! Szóval csak óvatosan... ha szívvel csinálod úgy sem lesz baj... ehhez igazándiból érzék kell. Jah és figyelj h ahová átrakod az ugyanolyan hőmérsékletű víz legyen. 1-2 könnyen el is pusztul vagy megfázik ha ez nem teljesül:S Am sok szerencsét:D
2010. máj. 11. 21:31
 2/3 anonim válasza:
szakszerűen? sehogy... még a boltos is össze-vissza nyomkodja szerencsétleneket :S annyi az egész, hogyha nincs benne rutinod, akkor szép nyugodtan próbálod belecsalni a halat.
2010. máj. 12. 16:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Azt tudtam hogy ugyanolyan hőmérsékletű, inkább az érdekel hogy én a boltostól úgy láttam hogy megmeria hálóval és hogy be ne akadjon megfogja a hálón keresztül és úgy rakja bele a zacsiba! Hogy van ez?
2010. máj. 13. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!