Milyen halakat vegyek 23l-es akváriumba? Meg mennyit?
Nézd,szerintem csinálj ilyet,ez is nagyon szép. Tehetsz bele kaktuszokat is,de ír rengeteg növényt.
Nekem is van egy kicsi akváriumom de nem akarom egy ilyenbe kínozni a halakat ,inkább ültetek bele valami szép növényt
Necces, mert a 30 literes az elég kicsi. Minimum a duplája kellene egy megfelelő környezethez nekik.
Szerintem az a legegyszerűbb, ha elmész egy hobbi állatokkal foglalkozó üzletbe, és megkérdezed, ahelyett, hogy itt kérdezősködsz.
De esetleg 3-4 db "S" méretű neonhal még talán elvan ekkorában is. Ezek 3-4 cm-re nőnek.
Vagy esetleg pár darab guppy, mert ilyen körülmények között szintén 3-4 cm-re nőnek. (Megfelelő körülményekkel dupla ekkorák.)
3-4 darabnál nem érdemes többet tenned bele, hiszen az aljzat, levegőztető esetleg, növények mind-mind elveszik az életteret, viszont ezek kellenek bele.
Boltban soha ne kérdezz, eladni tudnak, nem halat tartani. Van kivétel, de erre nem érdemes hagyatkozni.
Nagyon szűkösen egy darab bettának elég, de jobban járnál, ha vennél egy nagyobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!