Melyik hal ez? Kaptam ajándékba halakat de nem tudom milyen fajták. Bov. Lent
leírás róluk: teljesen arany,és a teste olyan mintha az uszonyaval együtt lenne,de az fatyolos.
Van még 1; fehér,a (hogy mondjak) felsouszony nagyon sárga és mielőtt az uszonya (hatso) kezdődne pontosan előtte fekete pöttyök vannak.
segítsetek és ne oltogassatok, ajándékba kaptam a halakat és ezért nem tudom milyen fajtak.(odáig eljutottam hogy vannak ezek mellett guppik antik és egy molly) értelmesen pls!!
9 hal van.
2 platti,1 molly,2 szivoharcsa,2 xifo,2 guppi
Utána olvastam a plasztikai és a szifonak és azt írják hogy 10-12 hal számára 100 literes akvárium kell. Minimum 50 liter. Szerintem ez a hal mennyiség nem olyan sok hogy vegyek most egy 100 literes akváriumot..
Eheim Pick-Up 2008-as típusú szűrő,szivacsos.
Jäger 50W automata vízmelegítő
Éppen 30ba is bele lehet préselni, csak egyáltalán nem optimális. Nem azért írom, hogy veled kicsesszek, hanem hogy te legalább ne csessz ki a halakkal. Ha a szívóharcsa alatt törpe szívóharcsára gondolsz, akkor nekik is jó ez a méret.
A szűrő sajnos csak 30 literig elég, szettekre jellemző a rossz szűrés és világítás. Így kb 8 halat tarthatsz, viszont nem 10 centisre növő fajokból.
Itt általában jól leírják, hogy melyik halnak mekkora akvárium kell: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!