Mátyás Antal kérdése:
Milyen vastag pvc lemez kellene?
Figyelt kérdés
A terv egy hátfalas szűrés amit üveg helyett pvc lapokból raknák össze.. Lehetséges? Ha igen elég a 2-3mm vastagság? 50x50-es lesz 3 fiókkal#szűrő #hátfalas szűrő
2017. jan. 17. 21:02
1/6 anonim válasza:
Semmiféle olyan műanyagot ne tegyél a vízbe, aminek a halakra kifejtett toxicitását nem vizsgálták. A műanyagok keverékek, amikben lágyítók, stabilizátorok, UV stabilizálók és egyéb adalékok vannak, amelyek lassan kioldódnak a vízbe és mérgezők a halakra.
2/6 A kérdező kommentje:
Oké,de azt írják,h ez ugyan abból van,mint a lefolyó pvc csövek
2017. jan. 17. 21:47
3/6 A kérdező kommentje:
Esetleg akrilból? Hány mm-es legyen?
2017. jan. 17. 22:08
4/6 Salx Narval válasza:
Esetleg 5mm plexit nem lenne jó. Valamikor régen az első akváriumomat is ebből készítettem.:D
5/6 A kérdező kommentje:
Tapasztalat? Hasasodás? Ezt fekete akvárium ragasztóval össze lehet ragasztani?
2017. jan. 18. 13:02
6/6 Salx Narval válasza:
Ha tőlem kérdezed akkor igen lehet fekete szilikonnal ragasztani de én inkább az FBS-t ajánlanám. Nálam nem hasasodott mivel egy szögvas keretben volt de szerintem nálad sem lesz gond a 3 beragasztott rekesz nem fogja engedi. Jobb helyeken méretre is szabják neked csak ragasztanod kell. Hamar karcolódik, dörzsölni nem szabad bár nálad nem annyira érdekes hiszen nem akvárium lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!