Az asztalakvárium.hu vagy az akvatrend mennyire megbízható oldal? Rendelnék nemsokára akváriumot az oldalról, előfizetéses a rendelés és 2-3 hét a szállítás, ezért gondoltam, hogy megkérdezem, hogy mennyire megbízható.
Az asztalakváriumot csak a hírhedtségéről ismerem, általában negatív példaként szerepel, mint olyan forgalmazó, akik egy szebb világban béklyóval a lábukon senyvednének egy tömlöcben. :)
Aki ilyen kínzókamrákat árul, annak én elvből nem adok 5 ft-ot se.
Az akvatrend régi bolt, érdekes, hogy ilyen nehézkesen megy a dolog. Van egy rakás webshop, lehet érdemes lenne máshol is szétnézni.
(Azt remélem tudod, hogy ha a linkeltet rendeled meg, ahhoz kell még egy ugyanolyan szűrő, amit adnak hozzá, illetve ha hűvösebb helyen lesz az aksi, vagy melegebb vizet igénylő halak lesznek, akkor plusz egy 25-50 wattos fűtő is)
Amúgy nem te mondtad, hogy nyitott akváriumot akarsz?
Mert akkor végképp nem értem, minek veszel szettet, ha fölösleges a tető, szar a szűrő, meg a fűtő...
ablakon kidobott pénz.
Így azt mondom jobb híján jó választás, mert ritka méret.
És így az is mindegy mennyire megbízhatóak, mert máshol úgysincs ilyen. Minden esetre legalább hívd fel őket, kérdezz 1-2 dolgot, ha nagyon tróger társaság, lehet hogy 1 telefonból kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!