Halat szeretnék venni, bővebben Lent :3 (? )
Naah szóval van egy 54 literes akvariumom (szett) és halak mennyiseget,hallgatását magamra nem igazán tudom bízni :/
A halak amik tetszenek; anci, torpe gurami, pseudomugil gertrudae ( foltos kék szemű ) , sziámi harcoshal, vitorlahal, molly, diszkosz hal,szumátrai diszmarna :)
És mennyi darab lehetne 54 literbe? Az a lényeg hogy többfajta legyen, nem baj ha kimarad valami,nekem ezek tetszenek :) valami felépítés szerint szeretnék hogy miből mennyi :3
1 pár törpe gurámi
10 db törpe kalászhal.
vagy
1 pár törpe gurámi,
8 törpe kalászhal,
4 törpe szívó harcsa, ha az is tetszik.
Sajnos a többi általad felsoroltnak teljesen alkalmatlan 54 liter.
Ehh mondtam hogy nem értek ehhez,azért fordultam ide :3 de amúgy a piranha is bejön,az alkalmas ilyen akváriumbra?
:3 nem értek ehhez csak annyit tudok hogy ezek a halak tetszenek UI : bocsi :/
Mérete: 60*30*35 cm
54 l űrtartalmú
Világítás: Eheim fekete tetővel és etetőnyílással, 1db 15W T8 akváriumi fénycsővel.
Eheim Pick-Up 2008-as típusú szűrő szivacsos, könnyen tisztítható, jól levegőztető PROFI belsőszűrővel.
Jäger 50W automata vízmelegítővel, akváriumi hőmérővel
Még jöhetnek válaszok!
60×30×35 az 63 liter, nem 54.
A szűrőt ismerjük, elhisszük hogy profi, de ettől még max 45 literhez optimális, tehát akár 54 liter, akár 63, úgy kell halakkal leterhelni, mint ha 45 literes akváriumod lenne.
54-63 literbe egyel nagyobb szűrő kell, a 2010-es. Többek között ezért nem szerencsés szettet venni.
Itt vannak a halak igényei:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!