Honnan szerezzek pici csukát akváriumba?
nem kell neki hidegebb víz, a csuka igen széles tartományban eléldegél, szobahőmérsékleten sem lesz baja. Horgász vagyok, nem egyszer láttam, hogy a csukák egy egy meleg vizes befolyónál gyakrabban tartózkodnak a hidegebb részekhez képest,sőt sokszor ott jobban is foghatóak. Pl a hévizi tóban is rengeteg csuka él.
Amerre horgászok , ott néha fogok 15-20 centi körülieket is, de nem túl gyakori. De kis állat boltokban ne keress, hanem halgazdaságnál érdeklődj , ahol tenyésztik, 99% hogy rendelkeznek kis csukákkal ,mivel őshonos , rengeteg helyen telepítik. Persze ezeket nagy tételben szokás megrendelni, de ha ezzel a sztorival odaállítasz , szerintem ingyen is kapsz tőlük egyet. Eléggé territoriális.. egyedül tartható. Lehet megunnád, én ekkora akváriumba valami érdekesebb halfajt tartanék, például arowanát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!