Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Hogy adjam neki az eledelt?

Hogy adjam neki az eledelt?

Figyelt kérdés
Most kaptam egy axolotl baby halat. Anya vett fagyasztott haleledelt is neki, de nem tudom, hogy mit es hany naponta adjak neki.. van olyan, amit ritkabban kaphat, ez talan a voros szunyoglarva. Segitenetek ebbe?
2016. dec. 26. 09:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Hidd el, ha halnak nevezed, akkor a legkisebb gondod az etetése.

Az etetésük gyakorisága az anyagcseréjük aktívságától függ, ami meg a környezet hőmérsékletétől.

Feltételezem van vízhűtő, vagy hideg helyen vagy az akvárium, és stabilan 15-18 fok között tudod tartani a hőmérsékletet.

Ebben az esetben valóban elég 2 naponta etetni, bármi neki valóval. Felnőtt példányt esetleg 3 naponta is elég, ahogy mondtam, függ a hőmérséklettől.

2016. dec. 26. 09:38
 2/5 anonim ***** válasza:
2016. dec. 26. 10:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom mindket valaszt! Esetleg azt is meg tudnatok irni, hogy ezt a fagyasztott eledelt hogy adjam neki? Tehat gondolom ki kell elotte, hogy engedjen es utana odaadni neki.. egy egesz kockat ha ket naponta odaadok neki, az sok?
2016. dec. 26. 10:42
 4/5 Liki István ***** válasza:
A kicsi axolotl szinte mindig enne! Eleinte legjobb az élő, mozgó eledel állat napi 2-3szor! Ez lehet tubifex, csonti, giliszta, kifejlett sórák, pici vízi csiga, szúnyoglárva, ivadék hal! Műanyag csipesszel lehet a szája előtt mozgatni pici hosszúra vágott csirke húst vagy májat, de csak nyersen! Meg lehet próbálni a Novo lotl eledelt, de azt nem biztos, hogy eleinte enni fogják! Ajánlom mindent tanulmányozz, mielőtt cselekszel! Nem egyszerű az axi tartás kezdete! Sok sikert hozzá!
2016. dec. 26. 10:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem értek hozzá, csak a neten olvasgattam...

Piciknek nem ajánlják a fagyasztott kaját, mivel nem mozog, nem találják meg

Itt találhatsz hozzáértőket:

[link]

2016. dec. 26. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!