Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Münövényes aksiban békatutajna...

Münövényes aksiban békatutajnak milyen tápot adagoljak? Mert kezd akgásodni a gyökerei!

Figyelt kérdés
1 probléma megoldodott jön a másik,fonnyado levelek barna foltok a leveleken rájöttem hogy tul közel volt a világitás azt megemelve mostanra szép zöld leveleket hajt DE 1 hete elkezdett algásodni a gyökerei mégpedig olyan mintha fehér zuzmora vonná be a gyökereit de csak ott ahol a sodràs éri öket!
2016. nov. 16. 11:47
 1/4 elwera ***** válasza:
dobj be egy panzi aquaplantot
2016. nov. 16. 19:54
 2/4 Salx Narval ***** válasza:
Fordítsd el a növénytől a szűrő vízsugarát, vagy szerelj rá esőztetőt. Ne műnövényeket tarts hanem gyorsan növő élő növényeket pl tüskéshínárt. Én Happy-Life ot ajánlanék és carbót, ez utóbbiból közvetlen az algás részre is önthetsz egy keveset, a jobb eloszlás érdekében hatásosabb ha ráspricceled. Érdemes üveglappal fedni az akváriumot ha nyitott lenne.
2016. nov. 17. 03:41
 3/4 A kérdező kommentje:
carbo és profito is van amugy fedett az aksi.
2016. nov. 17. 10:26
 4/4 Salx Narval ***** válasza:
Más nemigen kell. A szűrő lesz a ludas azzal kellene kezdeni valamit. Mondjuk én még fehér algát nem láttam.
2016. nov. 17. 16:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!