Egy 100-120 literes akvárium tele zölddel és búvóhellyel elég arra, hogy sziámit tartsak benne 1 hímet 2 nősténnyel?
Figyelt kérdés
2016. nov. 3. 15:24
11/14 A kérdező kommentje:
Én csak a parancsokat követem, rajtam nem fog múlni. Ez a hím a hímet megtépi szoktatással gondolom leküzdhető? Gondolok itt arra, hogy egy ideig elválasztok egy részt csak a sziáminak szokják egymást, ha fiatalon kerül közéjük még összejöhet nem?
2016. nov. 3. 19:21
12/14 anonim válasza:
Nem ajánlott, birkalelkű hímet kell hozzá kifogni, hogy működjön. Meg jelenleg a nem 100 literbe való halak elpasszolását kéne sürgetni, nem pluszba venni mégtöbbet.
13/14 anonim válasza:
Az oroszlánt hozzátudod szoktatni a zebrához? Ennyi az esélyed a bettával is.
14/14 Salx Narval válasza:
Hát ez így nem fog menni az tuti. A jelenlegi halaid közül ez az akvárium a guppik tartásához elég ha néha-néha elviszed valahová a szaporulatot. 2-3 nőstény és 1 hím Betta tartásához is elég lehet ha tényleg jól növényesített, természetesen a többi hal nélkül. A pleco tartásához 500-literes akvárium kellene max 2-3 db hallal, szaporítani még a profiknak sem nagyon sikerül ezeket a harcsákat természetes vizekből fogják be. 1 pár vitorlásnak 200-liter alaphangon megjárna ( ráadásul nem párban tartjuk, bár ez még megoldható) 120-liter nagyon kevés, nem mondom, hogy lehetetlen vitiket tartani benne de gondolom nem a halak nyomorgatása a cél. Egy kicsit bővebb ismeretek kellenének az akvarisztikáról mielőtt állatok életével szórakoztok, ide viszem, oda viszem, kölcsön kaptam, szaporítom, összeszoktatom őket, ne már. Fogalmatok sincs a halgondozásról ez tisztán látszik. Természetesen ezzel nem is lenne gond ha először kérdeztek, tanultok és utána halaztok, nem pedig fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!