David1112 kérdése:
Van egy fekete molli halam let neonhalam (egy fiu es egy lany) es egy sarga feher csikos halam a fekete molli mindha kirelesztenek valaki meg tudna mondani miert?
Figyelt kérdés
10 litres az akvariumom van egy szurom kb 20 v de a leggyengeb fokozatra van allitva. Es vannak kagylok benne.2016. okt. 9. 18:00
11/15 anonim válasza:
rám nem lehet mondnai , mivel én nem az vagyok :DD ha nem vagy kamu akkor fényképezd le az akvát és tedd fel a
kepfeltoltes.hu-ra
12/15 A kérdező kommentje:
Es masodsorban ugy vetuk hogy akkor valasztotam ki tehat nem tudthatam rola semmit harmadsorban te hany eves vagy en ahogy elneztem kb 18 korul lehetc de meg tobb is ! Akkor komojan lealsz egy kezdo akvaristaval veszekedni ?egy gyerekel ? Hogy biztos vagyok benne hyogy ertesz a halakhoz de azert meg van miben fejlodnod
2016. okt. 10. 16:13
13/15 anonim válasza:
Kérdező:
Ott voltál nyelvtan órán?
14/15 toma781 válasza:
Mieleőtt veszel egy állatot olvass utánna!!!!
15/15 anonim válasza:
Na, ha ez nem egy troll, a koton gyártóját kéne lecsukatni, amiért ez az emberi szenny a világra tudott jönni. 8 milliárdan vagyunk, 750 millió afrikai bevándorlóra számítunk egy éven belül, te meg itt rontod a levegőt. Legalább írni tanulj meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!