200 literes akváriumomat halasítanám! Szeretnék bele guppykat, neonhalakat, páncélos harcsákat! Miből mennyi mehetne, hogy ne essek túlzásba?
5. Képzeld tartottam, de láttam horror példákat is:
- Hőmérséklet panelban nem gond, de nem egy embert láttam ki télen hideg szobába tartja fűtés nélkül
- Bevásárol 500 növényt, amit levilágít asztali lámpával: 1 héten belül az összes belerohad a vízbe
- Telerakja innen-onnan összeszedett kövekkel, kavicsokkal, amik beleoldódnak és vagy tisztítatlanok
- Belerak nem uszadék fát
- Eleve beteg az állomány amit vesz
- Be se állt még a víz
- nincs tető az akváriumon
- túl van etetve
sorolhatnám, azért írtam, hogy először a tartási körülményeket és tapasztalat szintjét se ártana tudni mielőtt beleajánl az ember ~60 halat.
tetszenek is nyugi :-) és egy régebbi kisebb akváriumomba igazi túlélők voltak(4-5 évig bírták).
köszönöm mindenkinek a tanácsokat.
még annyi, hogy ha a neon csapatot nem egyszerre telepítem be akkor is egy rajjá összeáll majd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!