Apro szunyogok az akvariumomban?
Amikor nekem halaim voltak próbáltam ismétlem próbáltam a természet példája alapján etetni őket! Tehát nem mentem el Kongóba, hanem főztem ki marhaszivet, csirkemájat,vizibolha, szúnyoglárva, giliszta (összevágva-leforrázva-megtisztítva) stb....
Én azt mondom ha eszik hagy egyék mert nálunk nincs mérgező rovarok todomásom szerint!
Szerintem máshonnan mentek oda, különben a halak megették volna őket lárva korukban. De bármi megtörténhet, néha csodás túlélők vannak a természetben. Ha meg tudod őket fogni, simán feletetheted őket a halakkal.
(Első! Mert a természetben a halak aztán jó sok marhaszívet, meg csirkemájat esznek...)
Második:!
Tudom hogy nem marhaszivet esznek a természetben, de nem is SERA vagy Fressnapf szines haltápot!
Ezért irtam hogy nem megyek el Kongo- ba búvárkodni hogy összefogdossam a természetes eledelüket hanem magam állítom össze a szükséges tápanyagokat és nem a bolti szines pehely szarokat adom aminek semmi tápértéke de jó drága!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!