Havonta mennyibe kerül egy 100l es akvárium fenntartása?
Figyelt kérdés
2016. szept. 11. 20:41
11/19 A kérdező kommentje:
kb,mivel én az egészet teljesen házi készítményekből csinálom,olyanokkal amikkel más akvaristák kiröhögtek,nincs bolti szűrés,világítás,semmi,kaját megoldom több hónapra 200ft-os 10kg os tavi haltáppal,házi tószűrő van beüzemelve...,mivel rengeteges spórolok ilyeneken simán meg van,még ha ilyen nagy is,eleve az akvárium elkészítése 130000 kb,ennyiért egy 800 l est se kapok,és akkor az csak az akvárium
2016. szept. 12. 08:33
12/19 A kérdező kommentje:
kb,mivel én az egészet teljesen házi készítményekből csinálom,olyanokkal amikkel más akvaristák kiröhögtek,nincs bolti szűrés,világítás,semmi,kaját megoldom több hónapra 200ft-os 10kg
2016. szept. 12. 08:33
13/19 anonim válasza:
számold ki... tervezd meg, a világítást, szűrést, fűtést és számold ki,h mennyi wattot fogyasztanak...
14/19 A kérdező kommentje:
elkészítése max 130000,(külső tószűrő,halak,víz,növények,háttér,üveg...)maga a világítás nincs megtervezve,de ma utána nézek,gondolom ez sem lehet nagyon tóbb egy 10 esnél :/
2016. szept. 12. 09:09
15/19 anonim válasza:
de azt gondolom tudod, h mennyi fogyaszt a szűrőd. milyen lesz a vízmelegítő. ki tudod , számolni ,h mennyit a villanyszámla 1 hónapra.
16/19 A kérdező kommentje:
melegítésre nem lesz szükség,így is hűteni kell majd szerintem,esővízzel akarom feltölteni meg ami a gyűrűskútban van
2016. szept. 12. 09:58
17/19 anonim válasza:
Azért majd egy képet mindenképpen szeretnénk kérni (bocs, hogy mások nevében is beszélek)
ha kész lesz, vagy akár készítés közben is, mert azért valljuk be, nincs minden második háznál 3 köbméteres hazai halas biotóp, úgyhogy szerintem ez elég ritka dolog ahhoz, hogy érjen a megosztás! :)
Vagy másol elérhetőség, pl akvarista.hu- egy blog a projektről, és naplószerűen dokumentálva, vagy saját fb oldalt indítani az akváriumnak, és képeket, videókat fellőni az akvárium fejlődéséről, életéről, stb...
18/19 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam,az Akvaristán olvastam az 1500 és a 2400les akváriumról,mindkettő írta hogy sok időbe és nagy költségvetésbe került,én meg elgondolkoztam hogy nagyon durván számolva 150000 ft lenne az egész és 3000l,vagy több mert a szélessége tőlem lehet 150-180 cm is+hazai halak,egyenlőre külföldön lakom,lehet itt is leszek pár évig,de ettől még nem felejtem el a dolgot,ha akarod küld privátban egy E mailt és te leszel az első aki látja majd :D,persze az akvaristára is lehet felrakom egyszer
2016. szept. 12. 13:31
19/19 anonim válasza:
az akvaristára felesleges, az 1 halott oldal. az új tulaj szétcseszte teljesen, dilettáns banda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!