Aranyhalas kérdése:
Mi baja lehet az aranyhalamnak?
Figyelt kérdés
Kidüllett a szeme,nem eszik és hátrafordulva lebeg az aljzaton.2016. szept. 2. 13:52
1/16 anonim válasza:
amit 100 éve hajtogatok... szar víz, gyenge szűrés, kicsit akvárium... min csodálkozol?
3/16 A kérdező kommentje:
KÉT aranyhalat tartok 150 litrben. Külső szűrőm is van. A vìz minősége is jó.
2016. szept. 2. 14:04
4/16 anonim válasza:
mióta van külső szűrőd? ne kamuzz, keressem vissza a kérdésedet? attól függetlenül még a szar víztől jön ki a szeme... milyen a szűrő? mennyi vizet cserélsz? a két aranyhalon kívül milyen halak lakják még az akvát?
5/16 A kérdező kommentje:
Irtam is valamelyik kérdésbe hogy hogy vettem egy Tetra Ex 700-at. Az aranyhalakon kívül még két anci van.
2016. szept. 2. 14:22
6/16 anonim válasza:
az elég. vizet mennyit cserélsz milyen gyakran? annak a halnak már annyi.
7/16 A kérdező kommentje:
Két hetente szoktam 30 százalék vizet cserélni. Nagyon sajnálom szegénykét gyönyörű szép nagy hal volt😢😕😔
2016. szept. 2. 14:31
8/16 anonim válasza:
lehet nem ártana heti vízcsere, sajnálom szegényt.
9/16 anonim válasza:
ha ki akarod, h a vízcsere hiánya volt-e a gond akkor vegyél egy nitrát tesztet, ammóniának nitrátnak nem kellene lennie, a tetra 700 nak elégnek kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!