Barbár a halam. Mit tegyek? SOS
"Próbáltam elajándékozni a lábeot de csak eledelnek vették volna meg én pedig nem akarom megölni."
Nem számoltam, de már vagy 10 halat megöltél a sztoriban. (Nem, nem a lábeo ölte meg őket, hanem te, aki összevásároltad és lehetetlen körülmények közt tartottad őket.)
Ajánld fel ingyen valami akvarisztikai oldalon valakinek, aki szeretne ilyen halat.
1. 30 l a minimum, akkor mégis minek, árulnak a boltban 15 literest?
2.Állatkínzó? Kösz nem. Csak éppen azért a boltos is szolhatott volna 1-2 szót.
3. Nagyon jol tudom hogy baromságot csináltam, nem kell igy beszélni velem.
4. Az utolsó kommentelőnek köszönöm a válszt ez volt a legnormálisabb. Amugy en is gondoltam már arra hogy eladom és utána is neztem ilyen oldalaknak. A többi halam jól van a bajos halat elkülönítettük. És egyébként nagyon szépek és nyugodtak a sziamim is tovább élt mint az átlag éltkora ebben az akváriumban és semmi lyelét nem adta annak hogy ez kellemetlen lenne neki. És igen talán még nem értek annyira hozzá de egyre többet tanulok+ a vitorlásokat már amint mondtam nem én vettem hanem a tudtomon kívül ajándékba kaptam. A problémát próbálom megoldani minél hamarabb de ezeket kissé normálisabban is el lehetett mondani tudjátok abból is ertek én kedves aranyos kommentelők.
Azért csinálnak 30 liter alatti akváriumot mert garnélákat és csigákat lehet benne tartani de halat nem.
De bizony állatkínzás 30 liter alatt gerinces állatot tartani.
Semmien halnak nem jó a 15 liter. A vitiknek legalább 200 liter kell add el azokat is, 10-15centisre nőnek meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!