Mocsári csiga és naphal együtt?
Figyelt kérdés
van 5 db mocsári csigám, meg pár ázsiai kagylóm. Ők nagyon jól megvannak. A napokban viszont kaptam egy naphal bébit, pár centi lehet(talán 2), és betettem hozzájuk. Eddig békés, a csigáktól fél, nem látom jelét hogy bántaná őket...Szerintetek bántani fogja őket? Nagyon fontos lenne a minél előbbi válasz.
Előre is köszi
2016. aug. 17. 08:58
2/3 Platypus válasza:
Ha nagyobb lesz szerintem ebéd lesz a csigából.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :)
Hát most egy ideiglenes akvában vannak, ami nem túl nagy. Persze sokkal.nagyobb lesz majd a másik, de méreteket nem tudok...a szűrő Diversa-s.
De most a naphal fél a csigáktól, meg néha elbújik a házuk mögött...Platypus: Azt gondoltam, ezértt ha nagyobb lesz különveszem ;)
Ja és fa alól szedett poloska/giliszta jó neki? A poloskát falja rendesen...:P
2016. aug. 17. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!