Ezek a halak mehetnek egy akváriumba? Egy nőstény és egy hím sziámi harcoshal,3-4 algaevő harcsa (1 hím), platti, molly, gurámi,4-5 dánió,6 neonhal,3 guppi.
mérd le,h mekkroa a max és csináltass egy üvegessel, fele annyi mint ha boltba veszed :D a szűrő is pár ezer forint, nehoyg egyből megvedd az elsőt amit ajánl a boltos. egyedül a lámpa a húzós tétel ,de azt használtan is ki tudod fogni, van nekem is elfekvőben egy quad 2x24 os... :)
Szóval cask nézelődj a boltba , döntsd el ,h melyik hal tetszik, bármennyire is nehéz ne vegyél semmi először!!! :)
olvass utána mindegyik halfajnak külön-külön.
az 50 literessel nagyon leszűkítetted a kört,abba kb a nagy része nem is mehet.
és azt is nézd meg,hogy a halak mennyire barátságosak,tarthatók -e másik fajta hallal. stb.
én amúgy az ajánlom,hogy ne a mennyiségre menj,hanem a minőségre. nincs érteme összerakni 10 féle halat, hanem inkább tartsál egy fajtát, de azt tisztességesen, elégítsd ki az összes igényét.
én pl a neonhalas akváriumot szoktam felhozni. sokan unalmasnak találják és raknának mellé még sok fajta halat. pedig egy fajta halból is gyönyörű akváriumot lehet csinálni.
[link] szerintem sokkal szebb és praktikusabb is 1 fajta halat tartani. de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!