54 literben lehet tartani 1 hím és 1 nőstény sziámi harcoshalat?
Figyelt kérdés
Csak ketten lennének, sok növénnyel.2016. aug. 12. 19:29
1/10 anonim válasza:
Attól még kinyírják egymást..hiába 54l attól még összetalálkoznak . Őket csak külön lehet tartani hiába szépek.
2/10 A kérdező kommentje:
Értem
2016. aug. 12. 19:34
3/10 A kérdező kommentje:
Egyedül jól érzi magát?
2016. aug. 12. 19:35
4/10 anonim válasza:
Hát kérdezd meg tőle :D
Nem tudom. Egyedül tartják mert agresszív más halakkal. Hogy neki egyedül jó-e ...Franc se tudja. Ha jó a vízhőmérséklet meg minden akkor biztos.
6/10 anonim válasza:
Nem, mert megölik egymást.A harcoshalat egyedül szokták tartani, valószínű így is jól érzi magát.De ha meglátja az üvegen a tükörképét, azt hiszi hogy az egy másik hal, és elkezd vele harcolni.
7/10 anonim válasza:
Azért ez halfüggő. Például nekem volt olyan nyugis betta hímem ami még a hím guppikkal is elvolt.
8/10 anonim válasza:
igen de valószínűleg nem egy ilyen kicsi akváriumban :)
9/10 anonim válasza:
98 literben,de írják,hogy 60 litertől lehet betta hímet tartani 2-3 nősténnyel.
10/10 Analpredator válasza:
Nekem volt régen 54l-ben egy hímem 2 nősténnyel és semmi probléma nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!