Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Kaptam egy 100 literes akváriu...

Kaptam egy 100 literes akváriumot. Szeretnék halakat tartani. Csak az akvárium van . Mit kell mellé vennem? Hány halat tarthatok benne? Szükségem lenne egy nagyon részletes leírásra!

Figyelt kérdés

2016. júl. 26. 22:24
1 2
 1/18 MonikaJanka válasza:
Próbaljon venni vagy kölcsönözni egy könyvet akvarisztikáról.
2016. júl. 26. 23:01
 2/18 anonim ***** válasza:
43%
akvaristák csoportban(facebook) kérdezd meg pontosan ugyan ezt
2016. júl. 26. 23:27
 3/18 anonim ***** válasza:

Ez egy hangyányit bonyolultabb annál, mint hogy ide bárki is "nagyon részletes" leírást adna, mivel megjelent a témában pár ezer könyv, szóval akárhogy is, de egy részletes leírás itt is nagyon sok oldal lenne.

[link]

Ezen az oldalon kezdésnek olvasd végig az első 2 fejezetet, (kezdőknek és akvárium)

Aztán ha ezzel ráhangolódtál a dologra, ismerkedj meg az élőlényekkel, fordított sorrendben:

algák, növények, gerinctelenek, halak.

Ha ezzel megvagy, és van még kérdés, akkor gyere vissza, és azt tedd fel.

2016. júl. 27. 07:48
 4/18 anonim ***** válasza:
70%

legalább 2-3 hónapot olvass mert csalódás lesz ha ennyi tudással vágsz bele. Ezt olvasd el kezdésnek:

[link]

2016. júl. 27. 07:59
 5/18 anonim ***** válasza:
67%
az akvarista facebook csoportba(se) nem szeretik az ilyen kérdéseket, mert erről könyveket lehetne írni és elárulom, h írtak is már róla...
2016. júl. 27. 08:00
 6/18 anonim ***** válasza:
75%

ha normálisan kérdez és a válaszoknál nem csinál úgy mint ahogy egyesek szoktak akkor normálisan viselkednek vele

azon akadnak ott ki ha valaki kérdezi hogy pl most mondok valamit:

-kérdező:cápaharcsát tarthatok 50 literben?

-Válaszoló:nem mivel a cápaharcsát még akváriumban sem lehet tartani akkora lesz kifejletten

-kérdező:de miért nem a boltban is vannak kisebb akváriumokban!

-válaszoló:a boltban csak ideiglenesen vannak meg azért árulják mert pénzt hoz az eladás után a sorsa már nem érdekli őket simán eladják egy literbe is

ez után általában a kérdező személy felháborodik mert nem azt kapta válasznak amit akart és elkezdenek rajta a csoporttagok poénkodni ami után még mérgesebb lesz és szidni kezdi a csoportot valamint mindenkit majd kilép(vagy ha folytatja a dolgot kitiltják) tehát normális beszélgetéseket normálisan kezelik

2016. júl. 27. 12:39
 7/18 anonim ***** válasza:
73%
egy ilyen kérdésre azt a választ kapná amit írtam ,nem lehet az olvasást kutatást egy kérdéssel kikerülni, olvasson, tanuljon és ami még utána se világos azt kérdezze meg, senki se fog neki oldalakat gépelni...
2016. júl. 27. 12:47
 8/18 anonim ***** válasza:
53%
van ám ott rögzített bejegyzés... azt érdemes elolvasni
2016. júl. 27. 12:56
 9/18 anonim ***** válasza:
61%
van amikor van, legutóbb nem volt elélhető, pdfbe átnyomták. plusz elvolvashatja 1000 szer is, akkor se fogja tudni a választ az általa most feltett kérdésre... milyen szűrő kell 100 literhez, milyen halak mehetnek 100 literbe, elolvastam párszor de erről nincs szó :D a kérdező semmit nem tud az akvarisztikáról...
2016. júl. 27. 13:03
 10/18 A kérdező kommentje:
Senki terhere nem akartam lenni. Csak megkerdeztem. Hatha valakinek van ideje es ad par hasznos tanacsot. Ma megrendeltem Dick Mills Akvarista cimu konyvet :)
2016. júl. 27. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!