Milyen sügereket ajánlanátok egy 120l-es akváriumba?
Sügereket nem ajánlom. Agresszivek . Csak ugyanolyan fajta sügerekkel lehet őket tartani , nagy helyigényük van , és sokat esznek . Válassz (szerintem) " békésebb " fajtát . Ezt a lehető legjobb segitő szándékkal mondom . Mielött lepontoznál vagy bárki más mondom hogy aranysügér és Ex- zebrasügér tartó vagyok . Csak azért mondom hogy tudd nem egy hülye kis gyíkarc vagyok aki a most guglizott rá hogy mi az a sügér és bármely akvarista tapasztalat nélkül pofázik .
Ui:. Szerintem az aranysügér "aranyosabb" és békésebb mint a zebra . De te tudod milyen halat akarsz. Sok sikert és boldog halacskákat
de az vagy, az első nem malawi fajokról írt , inkább ne írtál volna.... :D:D
tanganyikaiaknak tökéletes. és épp, h más fajokkal kevésbé agresszívak, mint sajátjukkal, nagyon sok hülyeséget hordtál itt össze. az első tanácsát fogadd meg.
ha pesti vagy akko menj be a kék frontózába, az öreg Sinkó összerak neked egy jó kis társítást 120 literre, nem fog átverni. ha nem akkor érdemes megvenni a könyvét.
itt a könyv:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!