Toma781 kérdése:
Elég lenne-e neki az akvárium?
Figyelt kérdés
200 literben lehetne tartani 1 vagy 2 db márványsügeret? Tudom hogy elvileg minimum 300 litert írnak neki de nem lenne mellette sok más ha csak algaevők meg talán citromsügerek? Nem nagyon ismerem ezt a sügeret ezért tettem fel ezt a kérdést. Előre is köszönöm a válaszokat!:)2016. júl. 14. 21:54
3/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm. Akkor le mondok rolla nem akarom kínozni a halakat.
2016. júl. 14. 21:58
4/7 anonim válasza:
A márványsügérnek túl kicsi, ahogy a citromsügérnek is.
Minimum 500 liter kell nekik.
5/7 anonim válasza:
megint kezded???? nem tanganyikai sügéreket szeretnél?
6/7 anonim válasza:
a 300 liter meg vicc nem kell mindent elhinni a diszhalinfonak se... ezt is leírtam már számtalanszor. szted egy 35 cm-re növő hal hogy mutatna 200 literbe? ennyire nem lehetsz ostoba.
150x60 cm -es alapterület a minimum, inkább 200x70cm az igazi.
1000liternél kisebb akvába egyszerűen szarul mutat egy ekkora hal. még 200 literbe... istenbarma...
7/7 anonim válasza:
meg mondtam azt is ,h a citromsügérből senki se fogja tudni, h leulepi vagy citrinellus. amilyen kretén vagy sztem a leulepit akartad társítani a márvánnyal... keresztbe nyelné le. tartsál hörcsögöt,tengeri malacot 200 liter pont jó arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!