DarkLord099 kérdése:
Hol tudnám eladni a guppyaim és mollyaim?
Figyelt kérdés
Van rengeteg guppym és mollym de már túl sokan vannak és nem akarom hogy elpusztuljanak mit tudnék tenni velük?2016. júl. 9. 02:07
1/5 anonim válasza:
Meghirdeted őket ingyé, meg megkérdezed az állatkereskedésben, hogy ingyen átvennék-e, z elevenszülőket nehéz pénzért elpasszolni, néha még ingyen is.
2/5 anonim válasza:
A felesleget kirakod papírtörlőre majd a napra, pár napot szárítod, aztán összetöröd mozsárban és remek, tápláló haleledelt kaptál teljesen ingyen. Heti egyszer elég adni nekik egy keveset, imádják.
3/5 anonim válasza:
Tudom ajánlani a zsibvasar.hu ingyenes hirdetési oldalt. Arra ne számíts, hogy ezeket a rendkívül szapora halakat "gazdaságosan" tudod eladni, már annak is örülni kell, ha valaki ingyen elviszi, ráadásul a szállítási nehézségeket is figyelembe kell venni.
4/5 anonim válasza:
eleségnek 20-50 ft ért el tudod adni. tudom leponoznak majd, de még midnig humánusabb mint ,h ammónia mérgezést kapjanak.
5/5 anonim válasza:
nem ebből fogsz meggazdagodni. pár forintért el tudod adni. nézegess csoportokban. sok ingyen elvihető is van, nehéz versenybe szállni velünk.
szerintem cserélni próbálj. pl vízinövényre vagy kajára..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!