Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Hol tudnám eladni a guppyaim...

DarkLord099 kérdése:

Hol tudnám eladni a guppyaim és mollyaim?

Figyelt kérdés
Van rengeteg guppym és mollym de már túl sokan vannak és nem akarom hogy elpusztuljanak mit tudnék tenni velük?
2016. júl. 9. 02:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Meghirdeted őket ingyé, meg megkérdezed az állatkereskedésben, hogy ingyen átvennék-e, z elevenszülőket nehéz pénzért elpasszolni, néha még ingyen is.
2016. júl. 9. 03:15
 2/5 anonim ***** válasza:
A felesleget kirakod papírtörlőre majd a napra, pár napot szárítod, aztán összetöröd mozsárban és remek, tápláló haleledelt kaptál teljesen ingyen. Heti egyszer elég adni nekik egy keveset, imádják.
2016. júl. 9. 07:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Tudom ajánlani a zsibvasar.hu ingyenes hirdetési oldalt. Arra ne számíts, hogy ezeket a rendkívül szapora halakat "gazdaságosan" tudod eladni, már annak is örülni kell, ha valaki ingyen elviszi, ráadásul a szállítási nehézségeket is figyelembe kell venni.
2016. júl. 9. 07:29
 4/5 anonim ***** válasza:
eleségnek 20-50 ft ért el tudod adni. tudom leponoznak majd, de még midnig humánusabb mint ,h ammónia mérgezést kapjanak.
2016. júl. 9. 08:39
 5/5 anonim ***** válasza:

nem ebből fogsz meggazdagodni. pár forintért el tudod adni. nézegess csoportokban. sok ingyen elvihető is van, nehéz versenybe szállni velünk.

szerintem cserélni próbálj. pl vízinövényre vagy kajára..

2016. júl. 9. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!