Törpe gurámi bánthatja a kékpajzsos páncélosharcsát?
Mekkora akvárium, milyen halak , milyen szűrés?
Vízcserék (mód/gyakoriság)?
50 liter. Eddig semmi bajuk nem volt, két szűrő megy folyamatosan az egyik 450l/h a másik 350l/h. Ennyit tudok most nem vagyok otthon. Egyébként másfél éve van együtt a két harcsa nagyobb akváriumba voltak, mentve lettek, eddig semmi bajuk nem volt.
A vízminőségre gyanakszom, most hogy meleg van 28 fok körül van állandóan.
Heti 20-30%, több napot állt vízre.
Arra is gondoltam hogy esetleg túl kemény nekik a víz, mert nemrég tettem bele pár nagyobb követ amikben bújkálhatnak (nem tudom pontosan milyet de kereskedésből van és többször át lett mosva). Azt mondták a kereskedésben hogy attól keményebb lehet a víz ami a gurámik nem szeretnek.
Az a baj hogy a talajról fogalmam sincs hogy milyen. Nagyrészt fekete színű, de össze van keverve egy kis fehérrel hogy ne legyen annyira sötét.
Nagyon apró egyébként, 2 éve ugyanilyet használok és ez a harcsa is 1,5 éve ugyanilyenbe keresgél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!