Betta mellé milyen halat lehetne tenni?
Szia!
Egy aksiba tudtommal csak egy hím betta lehet, nekem 140 literes az aksim és sok fajta halam van: xifó, lazacfajok, páncélosharcsa, mollik, guppik, gurámik, vitorlások, betta lányok, platti nagyjából. Én azt néztem, hogy legjobban a gyöngygurámimat kedveli, meg az egyik lányt:D( 2 van)
Nekem pont olyan bettám van aki egyáltalán nem agresszív, inkább a többi haltól fél, bár már, ha nem tetszik neki vmi, akkor elkergeti a másik halat.XD Nagyon kiváncsi állatka, nálunk van egy kő amibe sok üreg van és ott bujkál.
Jól megvan társas akváriumban, de arra figyelj, hogy ha egy darabig egyedül volt, akkor legyél óvatos, mert nagyon védi a területét. Én is így voltam és utána semmilyen halat nem tűrt meg. 2-3 hét egyedüllét után. Azóta is egyedül van, kisebb és nagyobb halakra is rátámad, ha őt teszem át a többiekhez, akkor is.
Egyébként szerintem ez nem igaz, hogy feketét lehet mellé tenni. Ne próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!