Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Betta mellé milyen halat...

Betta mellé milyen halat lehetne tenni?

Figyelt kérdés
Valahol azt olvastam h hím betta mellé lehet hím fekete bettát venni. Igaz? a mostani bettám kék színű és felfújja magát ha megpillantja takarításkor az aranyhalaimat. mit vehetnék hozzá amit nem bánt?
2010. ápr. 14. 19:38
 1/3 anonim válasza:

Szia!

Egy aksiba tudtommal csak egy hím betta lehet, nekem 140 literes az aksim és sok fajta halam van: xifó, lazacfajok, páncélosharcsa, mollik, guppik, gurámik, vitorlások, betta lányok, platti nagyjából. Én azt néztem, hogy legjobban a gyöngygurámimat kedveli, meg az egyik lányt:D( 2 van)

Nekem pont olyan bettám van aki egyáltalán nem agresszív, inkább a többi haltól fél, bár már, ha nem tetszik neki vmi, akkor elkergeti a másik halat.XD Nagyon kiváncsi állatka, nálunk van egy kő amibe sok üreg van és ott bujkál.

2010. ápr. 14. 20:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag minden hallal összeteheted ami nem csípkedi.Ő csak a hímekkel agresszív,de én saját tapasztalat alapján nősténnyel sem ajánlom összetenni.Volt 2n őstényem és egy hímerm.Az 1es számu nőstény a hímet tépte mindíg,ezért el kellett különítenem egyástól őket,maradt a nagyban a 2es számu nőstény és a hím,erre a hím kezdte tépni a 2es számu nőstényt,tehát 3 különböző részne kellett tennem őket,mert az 1es számu nőstény a 2est is bántotta a lényeg hogy én a helyedbe akármilyen bettám is van,akár nőstény,akár hím,csak 1et tartanék de velük neont és akármi márt is tarthatsz.Náalm fekete cés vörösneonnal ékfoltosrazbórával törpe szívóharcsával páncélosharcsával volt együtt tartva.Jah meg almacsigákkal és üveggarnélával.
2010. ápr. 14. 20:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Jól megvan társas akváriumban, de arra figyelj, hogy ha egy darabig egyedül volt, akkor legyél óvatos, mert nagyon védi a területét. Én is így voltam és utána semmilyen halat nem tűrt meg. 2-3 hét egyedüllét után. Azóta is egyedül van, kisebb és nagyobb halakra is rátámad, ha őt teszem át a többiekhez, akkor is.

Egyébként szerintem ez nem igaz, hogy feketét lehet mellé tenni. Ne próbáld ki.

2010. ápr. 15. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!