Ez milyen hal ikra?
Ilyen halaim vannak:
3 xifo (2lány 1 fiú)
1 anci
1 páncélosharcsa
1 zebra dánió, piros-fehér kivitelben.
Úgy tűnhet hogy xifó ivadék, de azért nem tartom valószinűnek, mert minden ellésnél kb.5-6 hal született, de egy fekete is volt köztük általában.
(és úgy hallottam hogy a xifo elevenszülő)
Komolyan ebben a müzlistálban tartasz 100 litert igénylő 10-15 centisre növő halakat? Ráadásul ennyit?
Azonnal passzold el őket amint csak lehet, vissza a kereskedésbe, rokonhoz, ingyen hirdesd meg őket, mert így nem sokáig fogják húzni és addig is szenvednek.
A képen egyébként semmilyen ikra nem látszik.
A halak pillanatnyilag egy 5 literes befőttesüvegben voltak, de már visszatettem őket a 25 literesbe.
Az a kép amin a szivattyú van, a zöld szűrőkosáron, van egy csík, arra értettem hogy ikra.
jó kis állatkínzó vagy! 25 liter borzasztóan kevés!!!!!!
xifó 100 litertől , anci szintén 100 litertől, tartható. páncélosharcsa fajtól változóan 40-60 litertől tartható de csapathal minimum 4-5 darabot kell tartani, dánió szintén csapathal 50-60 litertől tartható minimum 5-6 egyed.
ha akarnám se tudnám ettől szarabbul csinálni.
még 1 szer gratuláció te kis kontár
Remélem előbb-utóbb valaki majd válaszol a kérdésre is.
Egy 80 literes akvárium is van itthon, de nincs neki hely, majd amint találok helyet, beleteszem őket. Most csak azért vannak 5 literesben mert a 25-öst takarítom.
A kicsik is átkerülnek majd a nagyobbakhoz, ha már nem eszik meg egymást.
Remélem előbb-utóbb valaki majd válaszol a kérdésre is.
kösz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!