Tetra ex 1200 külsőszűrő cső elhelyezése?
Figyelt kérdés
sziasztok van egy Tetra ex 1200 as külső szűrőm, régóta üzemel, viszont az akva oldalfalán csak elöl tudom lehozni a csövet, ott van a szívóága, talajtol 3-5 cm kb. Akváriumom átrendezésre kerül, mivel az előző megoldás elég csúnyácska azért arra gondoltam hogy az akva oldal belső falán hoznám le a szívó csövet, végig a kövek alatt a külső oldal falig, és a talajbol kiálna kb 2 cm, ez igy jó megoldás lehetne? hogy a talajbol áll ki fölfele? igy szépen nézne ki, és az oldalfal hátsó sarkában menne le a cső, amit a dekorációk tökéletesen eltüntetnének, ill a hátsó növények, kérdés az hogy fölfele a talajbol kiemelkedve ugyon olyan hatékony lenne e? valaki esetleg használja ezt a módszert?2016. júl. 2. 11:14
1/1 anonim válasza:
Hát elég érdekesen hangzik :D
Viszont van rajta valamilyen rács, ugye? Nehogy egy hal feje beleszoruljon :D Én amennyire csak lehet, elrejteném a szívócsövet.
Mondjuk én sajnos sehogy sem bírtam, mert egy 18 literes garnélás akváriumomba ma vettem akasztós szűrőt. (garnélavédelmi okokból :D) Csak az oldalfal közepére tudtam akasztani, úgyhogy a szívó ág egy ráhúzott szivaccsal a bal oldal közepén van :D Nem esztétikus, de remélem ha nőnek a növények makd elé tudok tenni vmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!