Milyen piros színű halak léteznek?
Figyelt kérdés
Piros halakat szeretnék venni :)2010. ápr. 13. 20:01
1/11 anonim válasza:
sziámi harcoshal másnéven betta, molliból is van naranmcsos pirosas
4/11 anonim válasza:
van egy olyan gurámi fajta is, mindjárt megkeresem:)
5/11 anonim válasza:
elvileg mézgurámi, vagy rubingurámi, de most nem találom:S:S
6/11 anonim válasza:
Az szép lehet, egy akvárium csak piros halakkal. :) De azért nézz utána a fajoknak, nehogy olyanokat tarts, amik nem férnek össze.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi, majd végignézem hogy melyik milyen, aztán remélem majd a boltokban is találok ezek közül valamiket :)
(90 literes akváriumom van, az alján pedig fekete kavics)
2010. ápr. 13. 20:33
8/11 anonim válasza:
azt mindenkép nézd meg h mit mivel lehet együtttartani én is az aranyhal mellé akartam tenni valamit de kiderült h nem lehet :'( . elég kezdő voltam még akkor :D
9/11 A kérdező kommentje:
jó :)
2010. ápr. 13. 21:18
10/11 anonim válasza:
Guppik közt vannak nagyon szép piros egyedek:
Szipók közt is:
sima: [link]
fátyolos (van ebből is tiszta piros) :
Dániók közül is van, bár inkább festetteket kapni:
Platty is lehet piros, vagy narancs, több úszóforma is van:
Molly is hasonló a plattyhoz:
Esetleg neonhal:
Vagy ez a tetra típus:
Egy szép betta:
Még ezeket találtam, őket viszont nem tudom mennyire könnyen,és mivel tarthatóak:
Aphyosemion australe:
Red rainbowfish:
Red devil:
Stendhal:
Egy link, ami nagyon szépen bemutatja a halakat, növényeket, berendezést (angol):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!