Valaki tud nyári pajzsosrák lelőhelyet?
Figyelt kérdés
2016. máj. 6. 16:00
2/6 anonim válasza:
Szia. Kissebb mocsarakba, kissebb állóvizekben lehet találkozni velük. De nem nagy számban. Én is tervezem a tartásukat, én ebay en veszek tripos tojást. A képen nem ugy néz ki mint a nyári pajzsosrák de ez is tripos :D 50 db tripos tojást tartalmazó homok 2500ft
3/6 anonim válasza:
Utolsó amiket általában árulnak ilyen dobozban műanyag kis medencékkel az Triops longicaudatus("hosszúfarkú pajzsosrák").
4/6 anonim válasza:
2. Vagyok. Utolsó: ebay en zacskóba vannak a peték homokkal keverve, 50 db 2500ft. Mást nem adnak hozzá. Késöbb belinkelem
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
A newberryit "sivatagi pajzsosrák"-ként emlegetik angolul de ez téves hisz sok faj sivatagokban él én évek óta tartok több különböző fajt is (valamint egyéb tócsarákokat) newberryit ebben az évben rendeltem de majd csak nyáron fogom kikeltetni mikor melegebb lesz az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!