15 literes akváriumba 23 guppi?
KÉRLEK ne kezdjétek az oktatást.... tudom,tudom.. 30 liter alatt egyet se lenne szabad tartani..
DE már 1 és fél éve 3 guppi él egy 15 literesben...
Szülinapomra a szüleim 2 alga evővel, 2 kis harcsa szerű valamivel, és 16 db szivárványos guppival állítottak haza.
egy órája vannak bent... de már az egyik meghalt..
az összes hal a víz felszínén van és pipál...
Jelenleg nincs keretem venni egy nagyobb akváriumot..
mit tegyek? kérlek segítsetek. nagyon szeretem a halakt.. és már az egyiket lehúzni a klotyón is iszonyúan rossz volt
nem tudom.. én is ki vagyok akadva...
vissza vinni nem tudom, mivel nem veszik vissza
Keress egy minél nagyobb műanyag dézsát, lavórt, bébikádat, akármit és öntsd át az akváriumvizet. A szűrőt is tedd át. Tegyél félre annyi vizet amennyivel tudod pótolni a vizet, és hagyd állni, holnap töltsd hozzá. Minél több, annál jobb.
Utána naponta 30% vízcsere állott vízzel, csak két naponta etess, a halakat pedig ingyen elvihetőnek hirdesd meg a lehető legtöbb hirdetési oldalon.
Állatvédelmi törvény szándékos megszegése az nem más, mint BŰNCSELEKMÉNY.
Ha egy cicát egy négyzetméteres dobozban tartasz, az is az, ha tűvel szúrkálod, az is állatkínzás= bűncselekmény.
Ha a törvényt megszeged, ezzel jár. Pénzbírság, jövőre remélhetőleg már letöltendő börtönbüntetés (=priusz) is jár állatkínzásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!