Hova lettek a kis garnélák?
Van egy 60literes akváriumom amiben garnélákat tartok,kicsit szokatlan párosításban,de azon kívül,hogy eddig semmi agresszió nem volt,senki senkit nem evett meg,már dolgozok rajta,mert szeretnék halakat.
Szóval együtt van 2 sepregető/legyezős garnéla,2 üveggarnéla,és 10 red cherry. Az egyik üveggarnéla lepetézett amíg elvoltam ma,már nagy volt a hasa,làtszodtak a szemecskéik is a piciknek. De várakozásom ellenére,egyetlen pici garnélát se láttam úszkálni.
A szűrő (eheim pick up 2010) be van harisnyázva,hogy ne szívja be a piciket. Szerintetek megette őket egy vállalkozó szellemű red,esetleg legyezős,vagy az üveg apuka/anyuka éhezett meg annyira hogy felfalja a kölyköket?
Vagy csak én vagyok vaksi,és az összes bujkál a tàrgyak és növények közt?
A red cherryken nem csodálkozom,hogy eltüntek a kisgarnélák,ezt vártam az üvegektől,de hogy a sajátjukat is megeszik-e...?:/
Legközelebb hogy kéne csinálnom?
Van egy külön kis aksim,abban hagyjam egyedül üvegmamát,vagy vegyek egy ilyen előizét a boltban-ha olyan van garnéláknak is...
Köszönöm:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!