Miként tudnám rögzíteni?
Figyelt kérdés
Az akváriumban lévő levegőztető cső jelenleg tapadókorongokkal van rögzítve. A gond az, hogy általában reggelre mindig elengedi az egyik korong az üveget. Mit tehetek?2016. ápr. 3. 20:38
1/3 anonim válasza:
veszel új korongot? vagy valahogy lehet regenerálni is, neten nézz utána.
2/3 anonim válasza:
Ezzel nekem is volt gondom de egy új korong vásárlása megoldotta a problémámat, nem esett le többé. Viszont akkor érdemes feltapasztani amikor még nincs az akváriumban víz. Így sokkal nagyobb lesz a tapadó ereje!
3/3 elwera válasza:
Én egy nagyobb porlasztót raktam rá, aminek a súlya lehúzza a cső végét annyira, hogy rögzítés nélkül is ottmarad az akvárium alján. Hasonlót vettem ehhez mint itt a legfelső gömb, csak az enyém kék.
Igazából vettem többfélét is, csillag alakút is, meg kagylót, de csak a gömb alakú nem repült fel. A többi nem volt elég nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!