Guppim van. De valami baja van?
Kaptam egy guppit...
Egy 28 literes akváriumban van.. (majdnem 30...)
egy csigával tartom együtt... van szűrője.. de mára egy folytában fel jön a felszínre levegőért... (azt hiszem pipálásnak nevezik..) és folyton a szűrőnél van... :(
őt kaptam egyedül.. és nagyon aggódom érte :(
kérlek segítsetek :(
(még búvóhelye nincs.. de 6-8 centis köveket tettem az akvárium aljára.. valamint... 4 db nagyobb követ)
Cseréld le a víz egyharmadát, ez a vészmegoldás.
Hosszú távon viszont ki kéne deríteni, mit csesztél el ennyire, mert 30 liter/egy guppinál nagyon komoly hibának kell lennie, ha ilyen eredménye van. Mióta üzemel az akvárium? Mivel rendezted be? Használtál vegyszereket? Hány fokos a víz?
Hát.. vannak benne kavicsok.. amiket az állatkereskedésben vettem.. meg 4 db nagyobb kavics... a vizet most nem tudom.. és a szűrő...
de mindenképp kell neki egy társ?
Mert ha igen. akkor veszek :)
ma megyek, és veszek neki egy növényt.. vagy egy búvóhelyet.. még nem tudtam eldönteni, mert húsvétkor kapom a többi pénzem :/
a víz.. az 3 napos.. :) ma cseréltem ki az egy harmadát..
és nem használok vegyszereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!