Milyen, és hány db algaevöt ajánlatok egy 54 L-es aksiba?
Nekem 30 literes akváriumom van és 2 algaevőm. Szerintem neked is elég olyan 2-3 db, mert az én algaevőim például néha bántják egymást, és ha túl sokan vannak, akkor valószínű, hogy nálad is elő fog jönni ez a probléma. Bár ez attól is függ, mekkorák, milyen természetűek. Nekem a nagy pjzsosharcsához hasonló algaevőim vannak, és kb. 10 cm-esek.
Szerintem egyből be lehet tenni őket is a többi hallal. Én így csináltam, és nem volt semmi probléma velük.
Hozzáfüznék a 2 válaszhoz 2 megállapítást.Az első nem igazán ért a halakhoz,d legalább is az algaevőkhöt BIZTOSAN nem.A második válaszoló érti a "dolgát".Azt nyugodtan megfogadhatod.
Nekem is van a törpes szívóharcsábol.Aranyos,szép.Az elsőhöz még hozzátenném,hogy nekem a 112literesbe se igazán ajánlott 1nél többet taretani.Nagyra nő és sokáig él.Ez egy törpe cápa kb...Nekem pl el kellett ajándékozni a régieket is mert már akkorák lettek.Ugyhogy ha minden áron ancit akarsz akkor max 1et.De jobban jársz a törpeszívóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!