Laci199 kérdése:
Az akvárium levegő keverőjét ki lehet kapcsolni éjszakára?
Figyelt kérdés
Minap vettem akváriumot, hallal mindennel együtt. Sajnos nem vagyok valami gyakorlott még ezen a területen, arra lennék kíváncsi hogy a levegőkeverőt kikapcsolhatom éjszakára? Mert a hálószobában van, és kicsit zajos.2016. márc. 5. 21:05
1/7 anonim válasza:
Ha külön szűrőd van, akkor igen. A szűrű leállítása azt jelenti, hogy megvonod a szűrőbe telepedett baktériumok tápanyagellátását.
2/7 anonim válasza:
Egyiket se.
Megfulladnak. Max a szürővel kell játszani, hogy fodrozza a viezt.
3/7 anonim válasza:
Egyáltalán nincsenek szűrőbaktériumok. :(
Csoda, ha az elkövetkezendő 2-3 hétben nem pusztulnak el sorban a halak.
4/7 A kérdező kommentje:
Na az a helyzet, hogy estére kikapcsoltam a levegőztetőt és a szűrőt is, reggelre kicsit beopálosodott a víz és apró fehér szemcsék vannak a vízben, olyanok mint a buborékok de nagyon kicsik. Kora reggel óta megy megint minden, de nincs sok változás. Szerintetek? Vízcsere?
2016. márc. 6. 11:46
5/7 anonim válasza:
40% vízcsere, ne adj enni pár napig. és többé ne húzd ki a szűrőt, ha ezt nem tudod teljesíteni akkor jobb ha most befejezed ezt a hobbyt.
a szűrő kihúzással, megölöd a lebontó baktériumokat, akik a halak piszkát átalakítják.
ők azok abacik:
6/7 A kérdező kommentje:
Rendben van, megértettem! A vízcserére szolgáló vizet hagyni kell állni, vagy tölthetem az akváriumba egyből?
2016. márc. 6. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!