Milyen növényem van és mi a baja?
Sziasztok! 1 hete vettem ezt a növényt, mert nagyon megtetszett. Sajnos nem tudom a nevét, és így az igényeit sem. Illetve elkezdett lukacsosodni a levele, mintha enné valami... DE semmi nem eszi. Nem volt élőlény mellette!
Ez a kép alapján nehéz belőni de szerintem Nyílgyökér (Maranta leuconeura):
Nem tartható víz alatt, de szerencsédre nem is mérgező így nem kell újraindítanod az aksit.
Nem így néz ki a növény. Tüzetesen megvizsgáltam a növényt, és biztos, hogy nem ugyanaz.
Elvileg akváriumi növénynek kell lennie, akvarista boltban vettem (ott is víz alatt volt természetesen), csak elfelejtettem a nevét.
Köszönöm a válaszokat... nagyon el vagyok keseredve, hogy így átvágtak. Azért nem annyira olcsók ezek a növények, hogy még csak ne is akváriumit adjanak el!
Megtaláltam amúgy, hogy mi ez a növény.
Rumex sanguineus
ÉS persze, hogy egyáltalán nem akváriumi... Sajnos még nagyon kezdő vagyok az akvarisztika területén, így könnyen megvezetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!