Összeállításban ez így működőképes lehet?
180 literes aki, sötét aljzat. Jelenleg 10 neon, 5 citromlazac, 2 alganyaló és 1 páncélos harcsa.
A harcsának akarok egy párt, ha pandaharcsa az gond lehet?
Amire gondoltam még: 5 sima neon és 5 fekete, fekete fantomlazac, 5 citromlazac.
Túlzottan nem keverném a fajokat, nem tetszik a nagy káosz.
Ez így lehetne? Nem sok már így a hal?
Az egyetlen területvédő az algaevő (ha anci) az is csak a saját fajtársával szemben, de 180-as akiban velük se lesz gond. A többi hal esetében mivel nem területvédők inkább a szűrő kapacitása a kérdés. Milyen szűrőd van?
Az előbb elmondottakkal egyetértek, tehát az algázón kívül mindegyik rajhal. Írtad, hogy amúgy sem szereted a káoszt, akkor inkább egy fajból rakj be többet!
A két páncélosharcsa faj nem fogja bántani egymást (meg úgy a tubifexen kívül senkit), de ha már van egy fajta az aksiban inkább annak vegyél társakat.
Mondjuk én már láttam áramvonalas csapatot sterbaival együtt úszkálni...de jobb a saját fajtárs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!