Baja van a növényeknek? Merjem betenni aksiba?
Eddig egy 30liter körüli akváriumba volt a kéz anubiasom,mivel a másik,60ast újra kezdtem. Eleinte kicsit melegebbet tartottam,hogy ha van bármi kórokozó az keljen ki,most 25fokban vannak,minden nap kaptak világítást,és van szűrés is (eheim pick up 2008),halak nincsenek,csak ez a két növény van az egész 30literben. (Karantén aksi lesz,max elkülönítő ha a bettával gondok lennének.)
De a problémám az itt kezdődik:
Már az előző aksiban sem tűntek tökéltesnek,néha egy-egy levelük elrohadt,a többi egeszséges volt. De most egyértelműen barnábbnak és fonnyadtabbnak látom őket. Miért lehet ez?
Most lett kész a másik,nagy aksi,de nem tudom át tegyem-e őket,lehet ez valami fertőzés? Mit csináljak velük? Lehet a kötözésemmel van a baj? Segítsetek kérlek,nem szeretném hogy meghaljanak:(
Az egyik anubias,ennek vannak nagyobb levelei,és kissebb barnulások,szakadások látszanak rajta:
És a másik,ez is anubias:
Egyébként a vízbe semmit sem tettem,csak egy tényleg minimális kaját a baciknak..
dobj egy panzi aquaplantot a vízbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!