Mitől van háhyog az aranyhalaim szemén?
Figyelt kérdés
Lehet hogy nem is hályog?A kertitóban egyre több halamnál jelentkezik,egy hályogszerü,képződmény.Olyan mintha egy légbuborék lenne a szemükön,de ha kiveszem őket akkor leenged,és olyan mint egy hályog.Sajnos szép lassan legyengülnek tőle,és elpustulnak.Úgy vettem észre,mintha elötte meg is vakulnának.Mi ez?Lehet gyógyítani??2010. márc. 30. 14:58
1/2 anonim válasza:
Lehet gyógyítani valami szerrel, vagy fertőtlenítővel, de nem tudom már mivel, csak azt tudom, hogy mi is jártunk így és sikerült boltban venni cuccot hozzá.
2/2 anonim válasza:
ezt találtam az e-peten: A külső parazitákkal fertőzött halad gyakran szabad szemmel látható jellegzetes foltosságot mutat, uszonyai opálosak, összehúzottak, hasadozottak, esetenként vérzésesek. Gyakori az aljzathoz való dörzsölődés, vagy az akvárium fenekén való mozdulatlan állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!