Sokcsíkú csigasügérnek jó a JBL NovoTanganyika táp? Esetleg más javaslat?
Még nincsenek meg a halak, úgyhogy a csigaházas kérdést nem tudom, de szerintem nem kell. (Gondolom, amikor a természetben a csiga/csigaház bele esik a vízbe, ott sincs lyuk rajta.)
A haltáp lemezes, ezért szét tudom morzsolni, ha túl nagy, csak nem tudom, hogy a csigasügéreknek is megfelelő-e a tápértéke, elvileg ragadozó sügéreknek való.
az lehet,h a természetbe sincs kilyukasztva, de ez nem vigasztal , ha emiatt pusztul el a halam. régebben írta valaki, h ha levegő marad a csigaházba, és a sügér beúszik a házba teljesen ,akkor bepánikolhat és akár el is pusztulhat.
halakat hol akarod venni? jövőhéten terrapláza, lesz kint pár tenyésztő akiktől minőségi halakat lehet venni potom pénzért. ocellatus 600, ocellatus gold 750, multifasciatus 600. Ha pest közelébe laksz érdemes itt venned halaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!