Mit ajánlotok aljzatnak?
Figyelt kérdés
73literes aksi,a szürőt még nem tudom,most cseréljük az eheim pick up 2008at,mert nem elég jó...
Kb 5mmes kavics van az alján,de nagyon megül benne a mulm.
2 anubiasom van,de szerintem ők is kibirnák ha nem lenne ennyi kosz..hal most nincsen. Cseréljem ki az egész aljzatot úgy ahogy van? Most vettem újonnan,csak minden megül benne:/ nem lehet valahogy úgy,hogy például az aljára kavics,és arra valami homok?
Ti mit ajánlotok? Érdemes a kaviccsal szórakozni?
2016. febr. 1. 18:48
1/3 anonim válasza:
cseréld valami kisebb szeműre sztem. a kavicsba könnyebben berohad a mulm, növényezni is nehezebb.
2/3 Aranyhalas válasza:
Szerintem vegyél kvarckövet. Nem nagyon ül meg benne semmi
3/3 anonim válasza:
Az a legrosszabb, a nagy szemei között a mulm megragad. Az apróbb sóder felszínén marad a mulm és sokkal könnyebb leszívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!