Mekkora egy neon hal ikrája?
Figyelt kérdés
A kavics és az akvárium üveg között láttam 0,5-1 mm közötti opálos színű, gömbölyű valamiket, amik mozognak. Mi lehet az? Neon hal ivadék vagy csiga pete?2010. márc. 28. 17:59
1/8 anonim válasza:
inkább csigapete hát a neont nem naon tod szaporitani külön ker rakni egy pár egy 4-5 literes üvegbe le kell takarni és akk ikrát rak
de am az ikkrájuk ki kell 1-2 nap alatt a csigapetének kell 3-4 hét
2/8 A kérdező kommentje:
Ezek szerint a neonhal nem ikrázik le a társas medencében?
2010. márc. 29. 08:38
3/8 anonim válasza:
Nem mindegyik csigának kell 3-4 hét.Amugy,az a tény hogy mozog,eléggé furcsa.A pete,mint olyan,nem mozog.Inkább valami élősködő lehet,vagy csiga,de hol a háza...
4/8 A kérdező kommentje:
Nekem is fura. Gondoltam ez már kikelt, azért mozog. De túl pici halhoz. Nincs ház, meg olyan gyorsan mozognak. Ha élősködő, mi lehet? Már vagy fél éve nem került bele új hal. Új növény igen (egy hónapja), de állt pár napot külön vízbe. ÁÁÁ nem tudom mi ez.
2010. márc. 29. 11:32
5/8 anonim válasza:
akkor hidra ez egy kis élőlény és sokszor növényekel lehet behozni az akksiba ird be gugliba és kihoz egy pár képet nézdd meg h hasonlit-e
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi, lehet hogy az lesz. Ez akkor most ártalmas a halakra? Hogy tudom kiirtani? Nem találtam infót erre.
2010. ápr. 1. 17:59
7/8 anonim válasza:
fu nemtom annyi hülyeséget irnak h ammonium-nitrát kell a vizbe,meg vannak elv. olyan halak amik megeszik,meg vmi áramus golgot is hallotam h lapos elemre kel kötni vezetéket és bele kell vezetni a vízbe de sztem ez a halakra nem lesz jó hatással
8/8 anonim válasza:
nekem is volt ilyen. elvittük az állatkereskedésbe és kiderült hogy vizibolhák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!